Alsashoes névadás

Alsashoes
2020.09.12 19:52
Alsashoes névadás

Még egy utolsó érdekességet elárulok nektek magunkról valami olyat amiről nem írtam a korábbi bemutatkozó bejegyzésünkben ez pedig nem lesz más minthogy:  Hogyan is lett a mi nevünk pont Alsa shoes?

Aztán arra gondoltam ha Ti is benne vagytok innentől hétről hétre olyan hasznos ismereteket osztok meg veletek a mögöttünk lévő 25 év tapasztalatából melyek érdekesek és egyben hasznosak is számotokra és hogy ez biztosan így legyen azt találtuk ki hogy Ti magatok az olvasóink , vásárlóink válaszhatjátok és határozhatjátok meg a témát szavazás segítségével ???? Szóval kérlek szavazatok jövőhéten melyik témáról írjak? Melyik érdekel Titeket a legjobban az alábbi témák közül?

A linkre kattintva tudod leadni a szavazatod:

Ja!! Majd el felejtettem! Szóval a nevünkön jó sokat gondolkoztunk annó hogy mi is legyen hogyan is legyen aztán úgy éreztük nem jut eszünkbe semmi igazán frappáns megoldás és ebben a pillanatban jött az a bizonyos isteni szikra ???????? Rakjuk ezt is össze csak úgy a magunk módján családiasan a nevünk betűiből. ???? Így lett hát Alízból és Sándorból az Alsa és hát a folytatás adott volt a cipőből shoes. ????

Izgatottan várom jövőhéten miről írhatunk Nektek!? Szavazzatok!