TOP termékek

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT,

RENDELÉS

06 30 313 6233 H-P 8-18h

Blog

Belső talphossz a megfelelő méretért!

Alsashoes
2020.12.15 19:56
Belső talphossz a megfelelő méretért!

Belső talphossz a megfelelő méretért!

Annak ellenére, hogy egy online cipőboltban történő vásárlásnak sok előnye van, mint, például, a nehezen fellelhető cipőméretek és fazonok elérhetősége, vannak bizonyos nehézségei is. Sokan szeretik felpróbálni a lábbelit vásárlás előtt, de egy web-shop esetében ez egyszerűen lehetetlen , hogy segítsük Önt a megfelelő cipőválasztásban figyelmébe ajánljuk az alábbi méretválasztási útmutatót.

MÉRÉS

Mire lesz szüksége:

2 db. papírlap, íróeszköz, mérőszalag vagy vonalzó.

Amit tudni érdemes a lábának méréséről:

A legjobb időszak egy láb méretének megállapítására a nap vége, mert a járás enyhén növeli a láb méretét.

Olyan zokniban vagy harisnyában végezze a mérést, amit a mindennapokban általában is viselni fog az új lábbelivel. Csak akkor végezze a mérést meztelen lábon, ha a vásárolni kívánt lábbelit amúgy is mezítláb fogja viselni.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy két cipőméret között többnyire csak 5 mm különbség van, ezért nagyon fontos, hogy a láb mérése minél precízebb legyen. Felfelé vagy lefelé kerekítés csökkenti a megfelelő cipőméret választásának a valószínűségét.

A mérést végezze el mindkét lábon. Az emberek többségénél a bal és a jobb láb méretei egy kissé eltérőek. Cipőméret megválasztásakor használja a nagyobbik lábon mért eredményt.

Mérés három lépése:

1. Tegye a lábát egy papírlapra és rajzolja körbe.

2. Mérőszalaggal vagy vonalzóval mérje meg a talp hosszát a nagylábujjtól (általában a nagylábujjtól, de ez lábtól függ, egyeseknél a második lábujj hosszabb!) a sarok hátsó részéig. Írja fel az eredményt. Vásárláshoz használja a nagyobbik láb méretét.

3. Keresse ki a mért számot a mérettáblázatunkban és válassza az annak megfelelő cipőméretet.

Bízunk benne sikerült segítenünk! :) Kérdés esetén hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat!