Újdonság az Alsashoes webshopban!

Alsashoes
2021.10.13 16:10
Újdonság az Alsashoes webshopban!

          Újdonság az Alsashoes webshopban!

 

 

 

                        Megérkezett!

 

Ha kényelmes cipőt keresel, egészen biztos,hogy hallottál már a Skechersről, amely extra komfortos és rendkívűl tartós is egyben!

 

A Skechers egy kaliforniai cipőket gyártó és forgalmazó cég, amit 1992-ben Robert Greenberg és fia Michael Greenberg alapított.

Ez a márka már idestova 30 éve biztosítja a kényelmet férfiaknak, nőknek és gyerekeknek egyaránt. Szerte a világban ismert és kedvelt, még a hírességek körében is, legyen szó elegánsabb vagy sportosabb kivitelről. Már több, mint 170 országban van jelen, az egész világon!

A folyamatosan fejlődő és növekvő választék pedig garantálja, hogy modelljeik között bárki megtalálja a számára ideális, tökéletesen kényelmes és hosszúéletű lábbelit.

 Miért annyira kényelmes a Skechers cipő?

Sokakat meglep, akik előszőr húznak a lábukra Skechers cipőt, hogy mennyivel másabb mint a korábbi lábbelijeik.

Vélemények, és a folyamatos minőségi tesztek alapján, valamint ortopéd orvosokkal együttműködve fejlesztik termékeiket. A gyártásnál nagy hangsúlyt fektetnek a komfortra, a tartós anyaghasználatra és a trendi megjelenésre egyaránt. A Skechers cipők ezért egyszerre tartósak és rendkívűl kényelmesek is.

Lábbelijeik leginkább a memóriahabos technológiáról ismertek, melyet elsőként a Nasa fejlesztett ki. A memóriahab egy olyan nyomás- és hőmérsékletérzékeny anyag, mely rugalmasságának és formázottságának köszönhetően a talpba építve extra kényelmessé teszi a járást.Éppen ezért egy Skechers cipőben sétálni  olyan érzés, mintha a legpuhább felületen sétálnál és cipődet a lábadra szabták volna!

 

   Ezt az érzést Te is megtapasztalhatod, ha az Alsashoes     webshopjából megrendeled a stílusodhoz illő Skechers modellt! ;)