Ügyfélszolgálat,

 rendelés

 06 30 313 6233 

 H-P: 8-18h

Gyógypapucsok

Egészsége megőrzése érdekében válasszon egy kényelmes, komfortos gyógypapucsot, minden szezonra! Legyen akár csatos, pántos, tépőzáras, zárt vagy nyitott egyaránt.

Az olasz Monte Bosco, Sanital Light és Fratelli Babb papucsaiban még a munkaidő is gyorsabban telik!


23termék123
23termék123

 

A gyógypapucsoknak nincsen konkrét közönsége. Van aki számára jobban, van aki számára kevésbé ajánlott a használata, ám abban egyet érthetünk, hogy mindenkire jótékony hatással van. Előfordulnak olyan esetek amikor kifejezetten javasolt a gyógypapucs használata. Ebbe a kategóriába tartoznak a valamilyen váz szerkezeti problémával küzdenek mint például a helytelen tartásból fakadó derék és hátfajás, térdfájás. Vannak olyan munkakörök ahol szintén javasolt a gyógypapucs használata, ilyen például az egészéségügyi dolgozók kategóriája, akiknél a gyógypapucs - de legalább a klumpa - igen gyakran megjelenik.  Minden olyan munkakörben, ahol egész napos álló munkát végez az ember, egy gyógypapucs jelentheti a külöbséget a között hogy élvezettel csinálja nap mint nap, vagy pedig folyamatos kellemetlen érzéssel, ami a nem megfelelő lábbeli miatt jelentkezik. Ezzel ellentétben javasolt azok számára is akik ülőmunkát végeznek hiszen a folyamatos ülés szintén idézhet elő tartásproblémákat, amelyeket egy gyógypapucs könnyen orvosolhat. 

Összességében elmondható, hogy egy jó gyógypapucs szinte kincset ér, elképesztő mértékű változást hozhat az ember életében. 

Szűrés
Ár
 (Ft)
5 500 Ft - 11 990 Ft
Tipus
Méret