Ügyfélszolgálat,

 rendelés

 06 30 313 6233 

 H-P: 8-18h

Bokacsizmák, bakancsok

Az őszi/téli időszak legfontosabb lábbelije a bélelt cipő, az pedig hogy mitől jó egy bélelt cipő, mindenkinek mást jelent! Egy dologban megegyezhetünk, védje a lábat, a hideg időjárás ellen! A női gardróp alapja egy kis fekete bokacsizma, ezen felül még találtok bakancsokat, és csizmákat is az Alsashoes webshopjában, mindezt rövid, közép és hosszúszárú verzióban, magassarkú és alacsony kivitelben is egyaránt!


29termék129
29termék129

Milyen cipőt vegyünk télre, milyen az igazán jó téli cipő?

Csak a bőrcipő, vagy a textil is alkalmas lehet a hidegebb időben? Milyen legyen a téli csizma, bakancs, és mi az amit inkább ne válasszunk? Készülj fel már most, ne hagyd az utolsó pillanatra, hogy még a leghidegebb időben se fázzon a lábad!

Rengeteg trendi téli cipő, bokacsizma vár rád, de ne felejtsd el megnézni a talpukat. Egy cipő talpának nem szabad papírvékonynak, és tükörsimának lennie.

Milyen egy komfortos téli cipő felsőrésze?

A talp mellett ugyanolyan fontos, hogy milyen anyagból készűl a téli cipő felsőrésze.

Akár bőr- vagy műbőr anyagból készűlt a bakancsod, vagy csizmád felsőrésze nem árt, ha újra és újra leápolod víztaszító impregnáló spay-vel. 

Egy jó téli cipő bélelt

Te is hallottad már, hogy a kezedet és a lábadat mindenképpen melegben kell tartanod ahhoz, hogy biztosan ne fázzál? Mivel a talpunkon keresztül sok hő távozik, fontos, hogy a téli cipőd megfelelően bélelt legyen. Az Alsashoes webshopban választhatsz téli cipőt a vastagabb műszőrme, vagy a vékonyabb polár béléssel, attól függően, hogy mennyire vagy fázós.

Ha több időt töltesz a hidegben választhatsz kiegészítés képpen egy hőszigetelő-, vagy gyapjúból készült talpbetétet cipődbe. Ebben az esetben viszont egy mérettel nagyobb cipőt válassz!

Szűrés
Ár
 (Ft)
4 990 Ft - 27 860 Ft
Tipus
Méret